måndag, oktober 24, 2005

 

Program

Ibland tänker man på de märkvärdigaste saker.

Hur kommer det sig att jag tvingades betala 20 kronor (alltså drygt 2 euro) för ett matchprogram på Stora Valla, när jag bara betalar 80 cent (alltså 7,50 kronor) för ett program på Dreisamstadion?

De båda programmen skiljer sig väldigt åt när det gäller kvalitet, men knappast på det sätt som man skulle tänka sig. SCs program är så välgjort att det till och med säljs i kioskerna i Freiburg, trycks helt nytt till varje omgång och innehåller förutom intervjuer med spelarna, en minst fyrasidig analys om motståndarna, frågelekar och tippspel med souvenirer som vinster. Allt detta utspritt på 48 A4-sidor, alla i fyrfärg. 9 av dessa sidor är helsidesannonser, av de övriga besmyckas ver femte med an halv- eller kvartssida annons.

Degerfors program är ett säsongsprogram med 56 sidor, de flesta därav svartvita. 46 av dessa är annonser. Därtill kom ett kopierat blad med motståndarnas laguppställning. Av alla annonser har jag inte läst en enda, av den enkla anledningen att programmet är dödligt tråkigt.

Jag vet att det säkert är en stor skillnad på att göra program för 15.000 och för 3.500, men lite bättre borde väl även ett brukslag från värmlandsskogarna kunna få till det. Såsom det ser ut i blogvärlden finns det ett flertal människor från Degerfors med omnejd som gärna skriver?!?

Comments: Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?



Bloggtoppen.se

Website statistics