måndag, januari 30, 2006

 

Träningsmatchen

Två dåliga nyheter från träningsmatchen igår.

Det första, och allvarligaste: Försvarsspelet sitter inte. Inte speciellt överraskande, då det är första matchen osvosv, men till stor del var det vår backlinje från ifjol som spelade. Att inte Rodrigues har temopt än hade vi väl alla förstått efter att ha läst vad Tony sa om hans matchvikt i VF för ett par veckor sedan, men vi ska ändå inte behöva släppa in två mot Jönköping S, känns det som.

Dålig nyhet två: Solberg skadad. Ingen vet vad det är, eller hur länge det tar innan han kommer tillbaka igen, men det ör ju ändå näppe bra att ha skadade spelare.

Två (åtminstone halv-)bra nyheter från träningsmatchen igår:

Mendes och Kabous verkar ha gjort hyfsade insatser i sina första rödvita uppträdanden. Framförallt Mendes måste funka om vi skall klara målsättningen att bli ett mittenlag. Att dessutom Tobias Larsson lovordas visar att vi kanske kan komma att göra lite fler mål än i fjol.

Min andra bra nyhet är ett försök att visa positivt tänkande: Har vi vår otur med skador och elände nu, så kanske vi kan ha lite mer flyt på denna front när serien, och allvaret, börjar framåt april.

Comments: Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?



Bloggtoppen.se

Website statistics