söndag, februari 05, 2006

 

Årets första seger

Skönt att kunna ta en säker seger mot Eskilstuna. Tror att grabbarna kan ha behövt lite medgång efter den relativt jobbiga inledningen på säsongen - skador och förlust mot J.Södra.

Intressant att se hur det jobbas på att hitta mittbacksparet - igår var Rodrigues förstavalet. Jag antar att Tony kommer att fortsätta leta runt efter de bästa två hela försäsongen. Är lite osäker på om det är rätt taktik dock. Vore det inte bättre att sätta ned foten och säga att Rodrigues och Larsson är förstavalet, och att Måsen kommer att få hoppa runt på lite olika platser under säsongen?

Läste på Måsen Flyger att Henke Berger spelade högerback igår, något som inte bekräftas av officiella hemsidan. Vilket är rätt? Jag har ju redan propagerat för Henke som högerback och mottar gärna en detaljerad rapport om hur det såg ut i går...

Ett positivt besked från Eirik dessutom. Killen verkar ha exakt så mycket spring i benen som det sagts och det är naturligtvis skönt. Skulle dessutom gärna vilja se ett test med honom på vänsterbacken bara för att veta vilka alternativ vi har om vi får mer skador.

Comments: Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?



Bloggtoppen.se

Website statistics