fredag, mars 17, 2006

 

Håkky och sånt

Det är lite som den Skitiga Bullen skrev häromdagen. Det är krystat att skriva något om Degerfors om dagen - alldeles oavsett hur mycket/litet tid man nu råkar ha för att göra detta.

Medierna domineras sedan söndag för ett par veckor sedan av ett gäng uppumpade grabbar (och en tjej med hår på bröstet) som åker runt efter den där svarta hårdplastbiten. Slutspel skall det visst vara, vilket ju måste va skoj för grabbarna och inte minst för publiken som sedan september eller så har tvingats se helt betydelselösa matcher. Sport blir ju alltid skojigare när det betyder något. Vilket, i princip osökt, för oss in på försäsongens kval:

Träningsläger, träningsmatcher och skador. När det sistnämnda är det mest upphetsande att skriva hem om, så är det lagom spännande att vara Degerforssupporter. Det är naturligtvis skojigt att se att vi vinner mot Peking och Solna AIK, men riktigt superduperspännande blir det knappast. Att tvista om huruvida Dr Watson egentligen är Tony G eller inte är inte min stil - men att karl'n är/var fantastiskt insatt står utom alla tvivel.

På skadefronten verkar det ju som om det ena eller andra börjar rätta till sig, det vore ju dessutom trevligt om vi kunde ha tillgång till Kabous i mer än var tredje match när serien väl drar igång - i hans fall naturligtvis inte så mycket på grund av skador som pga olikfärgade kort...

Från sydtysk horisont kan ju meddelas att SC fortsätter som vanligt - vinner hemma, förlorar borta. Blir lite ointressant i längden, eftersom jag vet att egentligen enbart Kent Brockmann är intresserad, och då kan jag ju lika gärna skicka ett sms. Till info: De ligger nu fyra (de första tre går upp) efter att igår kväll ha förlorat mot Unterhaching borta. 1-0 i 86e. Så jä**a onödigt.

Och därmed var vi tillbaka vid Siomns dilemma: det finns inte så mycket att skriva om. Till och med ekonomin verkar ju vara någorlunda i ordning! (inte min, men Rödvitts)

Men, man ska inte deppa: Bara 31 gånger att sova innan vi är igång på allvar - om nu snön i den fjällhöga nord har hunnit smälta tills dess! Vågra tippa att det kkommer att klia mer i mina bloggfingrar då också!

Comments:
Det där med att SC envisas med att förlora borta gör ju att ett oavjort resultat lite självbedrägligt går att uppleva som en seger.

Som det känns nu så undrar man nästan inte om du och Carola borde gå ut med att folk kan ta med sig skridskor till ert bröllop i augusti. Så man kan ta sig en tur på sjön om man känner för det. Den jäkla vintern verkar ju aldrig förvinna.
Jag vill kunna åka ut och kolla på försäsongsfotboll på en plan i utkanterna av stan och njuta i vårsolen.
Verkar som min enda försäsongsmatch i år av ren träningskaraktär blir matchen mot RBK nästa söndag.
 
bara 30 sovgånger kvar nu!
och ni har rätt både du och simon, särskilt mycket finns det liksom inte att skriva om.
men snart så..
 
Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?



Bloggtoppen.se

Website statistics