måndag, april 24, 2006

 

Kabous

För tredje dagen i rad fortgår gissningslekarna om Kabous öden och äventyr. Truppen lär ska ha varit klar redan på fredag, före den träning när Kabous tydligen skall ha blivit skadad...

Jag tror inte att det gynnar laget att fortsätta mörka om anledningen till petningen. Från officiellt håll förnekas alla konspirationsteorier, men då kan väl Tony bara säga att killen varit dålig på träningen, inte passar mot motståndet eller vad katten som helst. Degerfors är, som bekant, ingen stor ort. Tänk dig nu in i situationen att du har med laget att göra och är och handlar. Hur många frågor kommer idag att handla om Kabous och hur många om stämningen. Det är närmast förprogrammerat att dylikt på sikt sänker just denna. Jag skall nu inte sitta och käbbla om att vi supportrar förtjänar att veta sanningen, men medlemmarna borde även här ha någon form av vetanderätt. Som jag skrev i ett annat inlägg tvingas jag som betalande medlem ju,i princip, ge ansvarsfrihet till styrelsen utan att veta vad som hänt. Om nu Kabous är ett felinköp som aldrig kommer att spela en tävlingsmatch så bör sådant kosta åtminstone delar av styrelsen jobbet.

Kabous inställning har vi ju inte tvivlat på sedan hans klockrena svar på vad han skulle göra om han vann tjugo miljoner. Kanska skulle han numera också vilja sparka tränaren?

Comments: Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?



Bloggtoppen.se

Website statistics