torsdag, maj 04, 2006

 

Backlinjen

Sulisalo slutar, Micke Nilsson avstängd, Måsen skadad och Emil småskadad och sjuk. Känns som att det blir en lite tunn backlinje som åker till Västkusten imorgon för att möta årets (igen!) överraskningslag...

Mitt tips: Henke Berger som högerback. Detta har jag ju pläderat för ganska länge som backup. Att sedan Tobbe Larsson d.y. hämtas hem känns lika naturligt. Transferfönstret är ju stängt så nu gäller det att göra en Kajsa Warg och försöka göra det bästa av situationen som Sulans överraskande beslut ställt oss i.

Dessutom ger Berger som back mer plats på mittfältet där vi ju fortfarande brottas med lyxproblem. Därför blir detta mitt tips.

Comments:
Bergers insats mot ÖSK gör att Tobbe L med all säkerhet blir högerback. Han spelade ju nästan alla vänskapsmatcher på den platsen. Sulan var ju då vänsterback. Jag tror att vi får se ett Emilgenombrott av Tobbe i år.
 
Ja, den var ju i sanning inte helt lyckad. Intervjun på vulkanernas hemsida idag låter inte heller direkt antyda att Berger är första val.

Så du har nog rätt.
 
Vi kan ju hoppas att du får rätt om genombrottet också!
 
Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?



Bloggtoppen.se

Website statistics