måndag, maj 01, 2006

 

Getingbo

Tvåochenhalv omgång har spelats av Superettan anno 2006. Naturligtvis alldesel för tidigt för att börja dra några som helst slutsatser, men det känns som att serien kommer att bli ett getingbo utan dess lika. I skirvande stund ligger Landskrona sist och Ljungskile leder. De flesta hade tippat precis tvärtom. Och detta kan inte enbart förklaras med motståndet i de första matcherna. Serien är kanske jämnare än till och med förra året. Detta skulle kunna bevisas av att hälften av alla lag anser sig ha bra chanser att gå upp i allsvenskan.

Desto viktigare att Degerfors inlett säsongen bra. En poäng borta och tre hemma är ett recept som håller oss borta från fel streck och kanske till och med närmre det översta stercket än vi alla vågat hoppas... En tremålsvinst imorgon skulle till ochmed betyda att Rödvitt ligger på kvalplats!

Jag vill inte skruva upp förväntningarna, ni behöver inte heller ringa till närmsta anstalt för att få mig kollad, jag vill bara påpeka att om det fortsätter som det börjat så kan det bli ett mycket spännande år - oavsett vilket streck man kollar på.

Comments: Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?



Bloggtoppen.se

Website statistics