fredag, maj 12, 2006

 

Kabous

Mannen som vill köpa Degerfors har då fått presentera sig ordentligt för hemmapubliken. Enligt rapporterna från gårdagens match var han utomordentligt bra, speciellt i första halvlek. Kanon.se utnämnde honom till "så het att man kan steka på honom", han gjorde mål och han spelade fram och han sköt utanför.

Kort och gott: Han gjorde ett mycket bra dagsverke, och såg till att höja konkurrensen på mittfältet ytterligare - redan tidigare den lagdel med utan tvekan högst standard i årets Degerfors. Mycket glädjande, också, att han inte drog på sig ett enda ens ljusgult kort trots tändningen.

Nu vill jag inte ansluta mig till de skribenter på Vulkanernas gästbok som hellre ser en tokoffensiv och hedersamma 4-6-förluster än ett gnetigt oavgjort resultat, men mot Qviding borde det kanske vara dags att starta med både Kabous och Drugge. Kabous som den offensivare, Drugge som den lite föriktigare generalen. På kanterna kanske Eirik och Henke Berger. Då jäklar får nog Göteborgarna se upp i backen.

Det bor, uppenbarligen, en fotbollsestet även i mig...

Comments:
Du är trött på tokoffensiv och hedersamma förluster efter ett par säsonger med SC? Även om SC verkar ha täppt igen på alla håll denna säsongen.
 
Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?



Bloggtoppen.se

Website statistics