onsdag, maj 24, 2006

 

Rädda Ida!

Allas vår lilla rosa Expressenjournalist är tydligen ute på resa i Bonniers tjänst. Tyvärr tycks hon hållas i fruktansvärd tortyr, och kan inte meddela var hon är. Eftersom hon är en riktig värmlandstös så har hon dock lyckats gömma hemliga budskap för att få oss att förstå.

I en, förhoppningsvis sällan skådad kraftsamling i bloggosfären inbjuder jag därför till "Hata Håkkys" första detektivtävling.

Ledtråd 1: Ida tvingas lyssna till ett klockspel mest hela tiden.
Ledtråd 2: I princip samtidigt med hennes uppiggande kommentar till ett av mina tidigare inlägg registrerades en träff på denna sida från "vodafone-net" i Tyskland. Alla andra träffar från Tyskland är jag själv som försöker bättra på besöksstatistiken, men denna kan jag inte förklara.
Ledtråd 3: Fotbolls-VM, årets största mediahändelse finder rum i just detta land, om mindre än tre veckor.
Ledtråd 4: Idas flygresa kan inte ha varit såååå lång, eftersom hennes flyg var på morgonen och hon åt lasagne utan köttfärs åtminstone före klockan 17:00 när ett inlägg på hennes blog lades upp. Dessutom meddelar hon dagen därpå att hon inte åt middag dag 1, därmed borde lasagnen ha varit lunch.

Därmed tycks det bevisat att Ida befinner sig i mina trakter.

Då hon inte tycks vara här för att skriva om klockspelen, så ställs frågan, vad som kan vara så hemligt att Aftonbladet inte skall få reda på det för tidigt?

Här har jag alldeles för få ledtrådar för att kunna se något tydligt mönster. Det hela försvåras naturligtvis också av att Ida inte pysslar med sport, och att nyheten inte är så brännhet att den måste tryckas omedelbums.

Om någon har bra idéer, skriv gärna in dem i kommentarerna.

VI MÅSTE ALLA HJÄLPAS ÅT FÖR ATT RÄDDA IDA UR DEN TYSKA MAFFIANS VÅLD!!!

Comments:
Lasagne och spaghetti = Italien?
 
Men utan köttfärs?
 
Tror Ida skall scoopa den andra tidningen genom att besöka spelarhotellen och hoppa i sängarna och göra ett reportage om det.
Fast, det var kanske sanningen bakom Robert Lauls "semester" tidigare i vår. Hemlig resa för sänghoppande alltså.
 
Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?



Bloggtoppen.se

Website statistics