fredag, juni 02, 2006

 

Såååå bittert

Att det alltid alltid alltid skall vara samma sak. Varför ska alltid de svartvita göra mål när klockan är långt över läggdags och domaren egentligen skulle ha blåst av och alla ha gått hem, nöjda med åtminstone en poäng?

Jag vet inte vad det är med Örebro, men ett spöke har de blivit. Till och med Dennis, som ju inte kan anklagas för att vara rödvit in till själen vet om och konstaterar att Örebro ju är kända för att peta in bolluslingen på övertid.

Än jobbigare blir mönstret om vi dessutom kollar in de övriga matcherna denna säsong. Tänk dig att fotbollsmatcher bara spelades i 80 minuter:
Omgång 1: FFF-DIF 1-1
Omgång 2: DIF-Väsby 1-0
Omgång 3: DIF-Åtvid 1-0
Omgång 4: Ljungskile-DIF 0-0 (där hade de, så vitt jag förstått kunnat spela än idag utan att det blivit mål överhuvudtaget)
Omgång 5: DIF-Peking 1-2
Omgång 6: Qviding-DIF 0-2
Omgång 7: BP-DIF 0-0
Omgång 8: DIF-ÖSK 1-0

Alltså en tabellrad efter åtta spelade matcher: 4-3-1 och 15 poäng. Målskillnaden hade varit 7-3 och vi hade varit på tredje plats.

Frågan blir då "varför?"
Är Degerfors sämre tränade än övriga lag? Igår klagade Tony över att bytena (Drugge och Lindskog) blev utslagsgivande. Bytte gjorde dessa två eftersom krafterna inte räckte till.

Har Degerfors blivit psykiska vrak dom inte klarar av att spela de sista 10 (plus tillägg) i rädsla för att göra fel och gör därför just dessa fel?
Finns det andra förklaringar? Jag kommer inte på något som kan vara viktigt.

Vad kan man göra åt det?

Träna mer? Ringa Willi Railo? Jag har ingen aning, men för mina nervers skull vore det fint om Tony tog tag i saken snarast...

Comments: Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?



Bloggtoppen.se

Website statistics