lördag, juli 08, 2006

 

Måstematcher

Måstematcher är alltid fruktansvärda. Både för spelare och ledare. Men mest av allt för oss supportrar. Det är en sak att sätta sig framför datorn och följa TFF_Degerfors, då gör det på något sätt inte så mycket om det blir däng, i alla fall inte så länge det är hedersamt.

Att möta Umeå hemma är däremot något helt annat. Att möta ett skadedrabbat Umeå är snäppet värre. Att möta ett skadedrabbat Umeå hemma och ligga under med 1-0 efter åtta minuter är ytterligare ytterligare ett snäpp värre. Man skulle kunna kalla det tortyr. Att kvittera mot detta skadedrabbade Umeå och sedan hamna i nytt underläge medans klockan obönhörligen styr mot 80 minuter är absolut fruktansvärt.

Att då ta sig samman, utföra det vulkanutbrott som vi så ofta sett åt fel håll hittills denna säsong och vinna matchen med 4-2 är riktigt riktigt stort, i mina ögon. Jag vill inte sitta här och göra en Lagerbäck och meddela att allt var superduper-knakelibrakarbra, men det visar på stor moral i vårat gäng, så mycket är säkert.

Nu har jag ju tänkt att sammanfatta vårsäsongen någon av de närmaste dagarna, men det kännso som att sådana här (måste-)segrar är sådana som utförs av lag som när säsongen går mot sitt slut brukar kunna titta uppåt i tabellen.

Eller kanske till och med seriesystemet?

Comments: Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?



Bloggtoppen.se

Website statistics