måndag, juli 10, 2006

 

Ni-naa-ni-na-na-na-na

-ni-naaa-na-na-na-niiii. Dagens boktips. Dong.

För alla de som är födda på första halvan av sjuttiotalet har dagens överskrift verkligen en betydelse. För de andra: Det var ungefär som anslagstavlan. Något som SVT hittade på för att fylla de fem minuter som alltid blev över när de (vilket i och för sig inte var ofta) visade en amerikansk serie.

Fast nu vet ni ju inte vad "Anslagstavlan" var. Det var ett femminuters pekpinneprogram som handlade om hur farligt det är att köra båt när man är full.

Fast det var ju inte det det skulle handla om. Det skulle handla om ett boktips. Å andra sidan vet åttiotalisterna nu antagligen inte vad en bok är.

Skit samma...

Alla som vet vad en bok är bör omedelbart pallra sig iväg till närmsta handlare och kräva att omedelbart få köpa "Things my Girlfriend and I have Argued about" av Mil Millington. Detta är antagligen en av de skojigaste böckerna som någonsin skrivits. För att ge er en försmak så följer här ett länktips. Speciellt avslutningen om hur män handlar var så bra att jag bara ville börja gråta.

Köp och läs - "ziz iz an order", som tyskarna skulle ha sagt. (Och den som klickar på titeln kommer omedelbums till Bokus)

Comments: Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?



Bloggtoppen.se

Website statistics