måndag, juni 05, 2006

 

Inför Trelleborg

Ny match och nya förhoppningar redan idag. Trelleborg kommer till Degerfors och vi hoppas naturligtvis på ett mindre bittert slut än på alltför många matcher hittills i år.

Truppen uttagen, startelvan i princip klar - det lär bli Måsen på högerbacken igen - och nu skall det bara spelas om det. Mot Trelleborg som hittills bara släppt in ett enda mål på hela säsongen.

Detta känns som en gjuten Degerforsmatch!

Underdogs, dåligt självförtroende (blandat med revanchlusta) efter senaste matchen och ett motståndarlag som kanske tar lite för lätt på det.
Detta tillsammans med mina blinda och högt uppskruvade förhoppningar bidrar till att tipset blir 3-0 för Degerfors. Mendes gör två på kontring och Drugge eller Kabous sätter ett från distans.

Känns faktiskt rätt givet, till och med.

Comments:
Hoppas på hårda och schysta dueller, gärna som slutar med att TFF-spelare bärs ut på bår. Vi har ju TFF i cupen på torsdag och behöver nog all hjälp vi kan få med tanke på hur vårt cupspel brukar se ut.
0-3 mot Heimer med 30 min kvar att spela av matchen innan vi vände och vann med 6-3 på straffar i senaste omgången. Sliter hårt på ett supporterhjärta.
 
Vi gör så gott vi kan. Medvetet skada spelare? Gör vi bara mot Örebro, dock...
 
Skicka en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?



Bloggtoppen.se

Website statistics